top of page
Flymigu_SiFly_Rider_backround_AI_edited.jpg

SiFly eFoil

Haluatko lentää aaltojen yläpuolella täydessä hiljaisuudessa nauttien Suomen kesän tarjoamista kauniista maisemista, vai haluatko adrenaliinia, vauhtia, tiukkoja kaartoja?

Tätä kaikkea tarjoaa sinulle SiFly sähköfoili. 

Ride 2h    |    Speed 45km/h    |    Charge 2,5h

eFoil setit

Settiin kuuluu kaikki mitä tarvitset: Lauta, masto&foilit, iso 2.3 kWh akku, kaukosäädin, laturit + kantolaukut kaikille komponenteille.

Hinnat sisältää ALV 24%, sekä kaikki toimituskulut.

IMG_8314_edited.jpg

SiFly Stellar

Uusi täysin hiilikuituinen SiFly Stellar on todella kevyt, kestävä ja sporttinen. Tämä uusi premium eFoil on saatavana kahdessa eri koossa: R 'regular', sekä S 'small'. 

IMG_8257.PNG

SiFly akku

Kaikissa SiFlyn laudoissa on suuri 2,3kWh akku. Yhdellä latauksella voit lentää jopa kaksi tuntia! Lentoaika riippuu ajajan painosta, ajotyylistä, sekä siiven koosta. Akun lataaminen kestää n. 2,5 h

IMG_7933.PNG

SiFly E & S

SiFlyn E sekä S mallit ovat hiilikuidulla vahvistettua lasikuitua. Iso 170 litrainen E malli sopii hyvin koko perheen laudaksi, sekä esim vuokrauskäyttöön. Pieni 98 litrainen S sopii puolestaan kovaan ja ketterään ajoon.

Flymigu_SiFly_Rider_action.jpeg

SiFly Rider

Rider on uusi ja innovatiivinen soft-top lauta, joka on valmistettu kestävästä solumuovista. Laudan sisällä on alumiinirunko, joka takaa että lauta säilyttää jäykkyytensä kovassakin ajossa. Rider kestää siis hyvin kolhut, eikä se myöskään kolhi esim autoa tai venettä. Se on hyvä vaihtoehto, jos lautaa kuljetetaan paljon, tai sillä on kaiken tasoisia käyttäjiä. 

SiFly on Eurooppalainen firma, joka on suunnitellut ja valmistanut suuren osan komponenteistaan in-house. Heillä on todella paljon uusia innovaatioita ja laudoista löytyy paljon tekniikkaa, josta kilpailijat vain haaveilevat. Ja koska varastot sijaitsevat EU:ssa, niin toimitukset ja varaosat saapuvat todella nopeasti.

Lisäksi Flymigu on SiFlyn virallinen takuuhuoltopiste, joten nyt ensimmäistä kertaa löytyy efoil varaosat, sekä takuuhuolto suoraan Suomesta. Enää ei tarvitse odottaa osien saapumista valtameren takaa.

IMG_8256.PNG
Flymigu_SiFly_remote_controller.png

SiFlyn lautaa ohjataan langattomalla ohjaimella, jossa on kirkas helposti luettava näyttö. Näytöstä näet GPS nopeuden, virrankulutuksen, vaihteen, ajoakun sekä ohjaimen akun varauksen  + paljon muuta. Ohjaimessa on myös gyroskooppi, sekä kiihtyvyysanturit, jotka katkaisevat moottorin virran jos ne havaitsevat, että olet kaatumassa. Ohjaimesta saat säädettyä myös virtuaali-vaihteita, sekä laudan kaikkia muita toimintoja. Ohjaimen lataus tapahtuu langattomasti.

Flymigu_SiFly_app.png

SiFlyn laudoissa on myös oma 4G nettiyhteys, joka lataa pilveen ajon jälkeen automaattisesti ajamasi reitin ja paljon muuta dataa.  Tätä dataa voit tarkastella nettiselaimessa tai tietysti SiFly appillä (iPhone/Android). Tällä appillä voit myös säätää laudan ominaisuuksia, sekä päivittää komponenttien ohjelmistot.  ​Kaikki SiFly komponentit (lauta, akku, ohjain, laturi) ovat keskenään yhteydessä Bluetooth yhteydellä, joten ylimääräisiä liitoksia ei tarvita. Kytket ainoastaan akun plus ja miinus kaapelit ja olet valmiina veteen.  ​SiFlyn laudoissa ei siis tarvitse 5-6:tta eri liitäntää, eikä levästä ja roskista tukkeutuvia jäähdytysvesi letkuja ym.

Tässä vain muutamia innovaatioita mainitakseni.

bottom of page